Plati internationale

 

Serviciul ProPay

 

Parteneriate fără frontiere

 

Cea mai avantajoasă ofertă pentru afacerea dumneavoastră!

 

Pentru relații economice internaționale de succes în sud estul Europei, puteți utiliza sistemul de plăți ProPay, disponibil în cadrul rețelei de bănci ProCredit.

Prin acest sistem, puteţi efectua plăți internaționale către 11 țări, membre ale grupului de bănci ProCredit din sud estul Europei şi Germania, în condiții foarte avantajoase și într-o perioadă foarte scurtă de timp.

 

Cine poate folosi serviciul ProPay?

Clienții băncilor ProCredit din regiune: persoane fizice, instituții sau companii ce își au sediul în țările în care băncile ProCredit își desfășoară operațiunile.

 

Unde poate fi folosit serviciul ProPay?

Albania, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Georgia, Germania, Kosovo, Macedonia, Republica Moldova, România, Serbia și Ucraina.

 

De ce să alegeți ProPay ?
Pentru a efectua plăți internaționale către partenerii dumneavoastră, în cel mai rapid şi eficient mod!

 

ProCredit Bank vă oferă prin serviciul ProPay:

• Costuri reduse – comision de doar 2,50 Euro pentru transferurile între băncile ProCredit;
• Comision 0 – pentru beneficiarul fondurilor;
• Viteză de procesare ​​– transferurile pot fi realizate în curs de o zi, iar destinatarul primeşte fondurile în aceeaşi zi, în contul său de la ProCredit Bank.

 

Cum funcționează?

ProCredit Bank procesează plata în ziua ordonării  acesteia, iar contul beneficiarului de la ProCredit Bank va fi creditat în aceeași zi sau cel târziu în dimineața următoare. Singura condiție pentru accesarea a serviciului ProPay este ca atât ordonatorul, cât și beneficiarul fondurilor, să dețină un cont curent deschis la ProCredit Bank.

Pentru informații adiționale, vă rugăm să ne contactați prin intermediul serviciului Call Center.

 

Plăți internaționale

 

Parteneriate fără frontiere

ProCredit Bank urmărește dezvoltarea relației de afaceri cu clienții săi, dar, în același timp, dorește să faciliteze legăturile de afaceri dintre clienți și partenerii acestora. Astfel, într-un mediu economic internațional dinamic, rapiditatea și eficiența sunt aspecte esențiale pentru a dezvolta relații de afaceri de succes.

În această privință, pe lângă serviciul ProPay, aplicabil doar țărilor din rețeaua ProCredit, ProCredit Bank vă oferă posibilitatea de a efectua plăți internaționale prin intermediul serviciului de internet banking, caracterizate prin rapiditate și costuri competitive.

 

Astfel, pentru plățile internaționale pe care le efectuați prin intermediului serviciului de internet banking în afara grupului ProCredit, beneficiați de:

·         Rapiditate

·         Comision 0 pentru încasările internaționale

·         Costuri competitive:

 

 

Ţări din zona UE

 Ţări din zona non-UE

 

Our

Sha

Our

Sha/Ben

Comision

-

8 EURO/6 GBP

15 EURO/ 20 USD/ 11 GBP

8 EURO/ 8 USD/ 6 GBP

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pentru informații adiționale, vă rugăm să contactați serviciul Call Center sau să adresați întrebările dumneavoastră consilierilor noștri din locațiile ProCredit Bank.