Abordarea germana pentru servicii bancare

 

Abordarea germană pentru servicii bancare – economisește într-o manieră sigură și rapidă!

 

Beneficiază de toate avantajele oferite de singura bancă 100% germană din România!

 

Economisește alături de noi – în siguranță, responsabil și avantajos

>        Oferim servicii de economisire de încredere și eficiente pentru fonduri private, structurate într-un mod clar, fără comisioane ascunse.  

>        Economiile sunt asigurate, prin parteneriatul cu fondul de garantare, până la suma de 100.000 de euro/persoană și prin modelul responsabil de afaceri al băncii.

>        ProCredit Bank utilizează fondurile atrase pentru a sprijini activitățile de afaceri ale companiilor românești mici și mijlocii – motorul economiei naționale.

 

 

Servicii bancare moderne și avantajoase

 

Prin serviciul nostru modern de internet banking, poți administra conturile tale, fără a fi nevoit să te deplasezi la bancă. 

 

•             Nu este nevoie să vizitezi locațiile băncii

•             Economisești timp

•             Tranzacții efectuate în timp scurt

•             Acces 24/7

•             Ușurință în utilizarea terminalelor bancare

•             Eficiență a costurilor

 

 

Cu toate acestea, dacă, în funcție de operațiunile sau tranzacțiile pe care dorești să le realizezi, este nevoie să vizitezi una din locațiile noastre, nu vei fi limitat de respectarea orarului standard de lucru cu clienții. Sucursalele și noastre incorporează zone de banking 24/7 care îți oferă posibilitatea de a desfășura, în orice moment, o serie de operațiunii, precum: retrageri și depuneri de numerar, ștampilare și depunere a instrumentelor de plată, acces la platforma de internet banking, vizualizarea și tipărirea extrasului de cont și acces la serviciul call center.

 

Pentru mai multe informații despre zonele de banking 24/7, apasă aici.