Credite pentru IMM-uri

Colaborarea cu o bancă este o alegere importantă pentru fiecare dintre noi, de aceea ProCredit Bank pune la dispoziţia clienţilor săi companii mijlocii un departament specializat cu personal dedicat pentru susţinerea unei relaţii individualizate cu fiecare client în parte.

 

La ProCredit Bank eşti în permanenţă asistat de un consilier clienţi dedicat afacerii tale, aflat la dispoziţia ta pentru a răspunde şi pentru a te consilia în ceea ce priveşte produsele şi serviciile cele mai potrivite afacerii pe care o conduci. Acest lucru reprezintă un avantaj, având o relaţie directă cu noi şi un plus de accesibilitate şi flexibilitate.

 

 

Dorim să fim banca pentru toate nevoile afacerii tale, oferind servicii financiare complete şi transparente – operaţiuni curente, tranzacţii, carduri, facilităţi pentru gestionarea conturilor de salarii, produse de economisire, precum şi finanţare prin descoperit de cont pentru acoperirea nevoilor de lichidităţi pe termen scurt, linii de credit, credite pentru capital de lucru, pentru investiţii pe termen mediu şi lung şi credite cu destinatie mixtă. 

 

Dacă ești persoană juridică, la ProCredit Bank găsești o ofertă financiară completă, adaptată nevoilor companiei tale și corelată cu cifra de afaceri înregistrată la ultimul bilanț contabil. În plus, îți oferim consiliere dedicată în vederea accesării unui plefon necesar dezvoltării și susținerii activității tale.