ProCredit Holding listata la Bursa de Valori din Frankfurt

Începând cu 22 decembrie 2016, ProCredit Holding AG & Co. KGaA (ProCredit Holding), compania mama a grupului international de bănci ProCredit, a fost listată pe piaţa reglementată (Prime Standard) a Bursei de Valori de la Frankfurt (Frankfurter Wertpapierbörse) din Germania. Aceasta marchează o altă bornă în dezvoltarea cu succes a grupului ProCredit, de la înființarea sa din anul 2003.

 

Odată cu listarea pe Bursa de Valori de la Frankfurt, ProCredit Holding se prezintă în faţa investitorilor care se identifică cu abordarea unică a grupului pentru modul de operare pe piaţa bancară şi cu misiunea sa corporatistă etică, susţinută de consilieri clienţi bine pregătiţi în fiecare dintre băncile ProCredit.

 

Ca un grup bancar tânăr, modern şi interconectat, care este bine reprezentat în sectoarele bancare din ţările în care operează, grupul ProCredit susţine dezvoltarea economică cumulată cu criteriile sociale şi economice. Punctul său de concentrare este sudul şi sud-estul Europei, unde serveşte drept bancă principală de operațiuni pentru întreprinderile mici și mijlocii (IMM-uri). Grupul apreciază dezvoltarea relaţiilor antreprenoriale, prin colaborarea cu IMM-uri transparente, orientate către viitor, cu un model de afaceri sustenabil.

 

Listarea ProCredit Holding pe segmentul Prime Standard al Bursei de Valori de la Frankfurt evidenţiază suplimentar apetenţa ProCredit Bank către transparenţă, un pilon de bază care a susţinut grupul în dezvoltarea sa pe un drum constant profitabil.

 

Acceptarea ProCredit Holding ca membru al Bursei de Valori de la Frankfurt este, în mod principal, o veste bună pentru clienţii IMM ai băncii, al căror potential de creştere va fi mai bine deservit de accesul suplimentar al ProCredit Holding către o piaţă de capital.

 

Fotografie: (De la stânga la dreapta) Dr. Martin Reck, Director de Management, Deutsche Börse AG și Borislav Kostadinov, membru al echipei de conducere ProCredit Holding AG & Co. KGaA

 

Mai multe informaţii: http://www.procredit-holding.com/en/investor-relations.html

Array ( [noutati/] => 0 [noutati/procredit-holding-listata-la-bursa-de-valori-din-frankfurt/] => 1 ) noutati