De ce ProCredit Bank?

Noi, la ProCredit Bank, considerăm că împreună putem face lucrurile să meargă mai bine și că totul este mai ușor dacă ai alături de tine parteneri de încredere, pe termen lung. Suntem singura bancă cu acționariat 100% german, facem parte din grupului internațional ProCredit și activăm responsabil pe piața din România de peste 14 ani. Îți oferim o gamă variată de servicii, precum, internet banking modern și eficient, carduri, facilități de economisire sau transferuri. De asemenea, încurajăm o cultură a economisirii, banii tăi aflându-se în siguranța pe care ți-o oferă o bancă germană.

 

Indiferent de tipul activității pe care o desfășori, la ProCredit Bank vei găsi servicii special adaptate nevoilor tale și vei beneficia de consiliere din partea echipei noastre bine pregătite, pentru a putea alege cele mai bune soluții pentru tine și familia ta.

 

Alegând ProCredit Bank ca partenerul tău de servicii bancare pe termen lung :

  • Primești o ofertă simplă, accesibilă și transparentă
  • Ai siguranța economiilor tale depuse într-o bancă germană
  • Contribui în mod activ la dezvoltarea economiei locale, prin susținerea modelului ProCredit Bank. Astfel, banii atrași vor fi distribuți către finanțarea întreprinderilor mici și mijlocii într-un mod sustenabil, fapt ce va conduce la o dezvoltare a mediului de afaceri local.
  • Sumele economisite de către tine sunt garantate în limita a 100.000 de euro de către Fondul Național de Garantare a Depozitelor în Sistemul Bancar.