Sesizări

Este important pentru noi să știm că toți clienții ProCredit Bank sunt tratați întocmai conform valorilor și standardelor după care banca își desfășoară activitatea. De aceea, am creat mijloacele pentru ca dumneavoastră să ne puteți comunica dacă considerați că aceste standarde au fost încălcate.

 

Vă rugăm să ne semnalați orice situație în care angajații băncii au avut / au un comportament necorespunzător (cum ar fi, de exemplu, solicitarea de foloase materiale pentru facilitarea încheierii sau derulării unui contract), completând formularul de mai jos.

 

Vă asigurăm că toate sesizările dumneavoastră sunt tratate cu seriozitate și confidențialitate.

 

În cazul în care nu sunteți mulțumit de răspunsul primit din partea instituției, vă puteți adresa Centrului de soluționare alternativă a litigiilor din domeniul bancar (CSALB). Pentru detalii, vă rugăm consultați Ghidul CSALB.

Trimiteți sesizarea dumneavoastră

(Precizați sucursala / agenția băncii sau alte detalii relevante despre locul în care a avut loc evenimentul pe care îl relatați)

Aceasta intrebare este pentru a preveni actiunile de SPAM.Rezolva aceasta problema simpla si introdu rezultatul. Ex: pentru 1+3, introdu 4.