Informații juridice - ProCredit Bank

Informații juridice

ProCredit Bank S.A. este o societate comercială pe acțiuni, desfășurându-și activitatea în conformitate cu prevederile Legii nr. 31/1990 privind societățile comerciale și a Ordonanței de Urgență nr. 99/2006 privind instituțiile de credit și adecvarea capitalului, precum și ale reglementărilor specifice ale Băncii Naționale a României.
 

ProCredit Bank România

ProCredit Bank S.A.

Strada Buzești 62-64, Etajele 1, 2 și 4

Sector 1, București, cod postal 011017, România

Tel: +021-201 60 00

Fax: +021-305 56 63

E-mail: headoffice@procredit-group.com

Directori:

Ștefan Cristian Manole – Director General

Andreea Ichim – Director General Adjunct

Ioan Cornian – Director General Adjunct

Ilgaz Kaya – Director General Adjunct

Registrul Comerțului

Număr de înregistrare: J40/3762/09.5.2002

Cod de înregistrare fiscală pe valoare adăugată: RO14622194

Capital social subscris și vărsat: 253.725.090 lei; număr acțiuni: 25.372.509 lei

Nr. înregistrare în Registrul Bancar: RB-PJR-40-050/20.05.2002

Cod bancar: 341410008

Cod SWIFT- / BIC-:MIROROBUXXX

GIIN: IZE7QS.00020.ME.642

Autoritatea de Supraveghere responsabilă:

Banca Națională a României

Precizări legale

Construcția acestui website s-a realizat cu atenție sporită. Informațiile disponibile au fost verificate pentru corectitudine. Cu toate acestea, nu ne asumăm răspunderea pentru corectitudinea, acuratețea, actualizarea și completitudinea informațiilor disponibile. Nu ne asumăm răspunderea pentru daunele directe sau indirecte rezultate din utilizarea acestui website, cu excepția situațiilor de intenție sau neglijență gravă. Utilizatorul își asumă riscul accesării și folosirii documentelor disponibile pe website.

Dacă acest website conține link-uri externe, responsabilitatea aparține operatorilor respectivi. ProCredit Bank SA nu influențează design-ul și conținutul acestora și nu avizează conținutul respectivelor website-uri. ProCredit Bank SA nu este responsabilă pentru analizarea link-urilor externe în detaliu, dar trebuie informată despre orice încălcare a prevederilor legale pentru a șterge link-urile respective.

Dacă aveți neclarități cu privire la website, vă rugăm să ne contactați la: headoffice@procredit-group.com

Condiții de utilizare

Drepturi de autor

Acest website este operat de ProCredit Bank SA, înființată și operând conform legislației germane. Cu excepția situațiilor specificate, ProCredit Bank SA își rezervă toate drepturile derivate din funcționarea acestui website, inclusiv pentru texte, poze și grafică. Vizualizarea și descărcarea conținutului sunt permise exclusiv pentru uz necomercial și personal. Drepturile de autor interzic modificarea, reproducerea, traducerea și stocarea conținutului în alte medii. ProCredit Bank SA poate modifica sau șterge informații de pe website fără notificare prealabilă, fără a fi trasă la răspundere.

Drepturi de autor: mărci, titluri, logo-uri

În cazul în care nu se menționează altfel, mărcile, titlurile și logo-urile utilizate pe acest website sunt protejate de drepturile de autor deținute de ProCredit Bank SA sau de către licențiatorii săi, indiferent dacă sunt marcate ca atare sau nu, sau dacă poartă simbolul ®. Mărcile comerciale sunt supuse legislației aplicabile și drepturilor de proprietate ale proprietarilor înregistrați. Utilizarea acestor mărci comerciale de către terțe părți este interzisă.

Notificare privind protecția datelor

Acest website folosește tehnologia etracker (www.etracker.de) pentru a colecta datele vizitatorilor în scopuri de marketing și optimizare. Datele stocate pot fi folosite pentru a crea profiluri de utilizatori anonimi. Cookie-urile, mici fișiere text stocate în cache-ul motorului de căutare al vizitatorului, pot fi utilizate în acest scop. Cookie-urile permit recunoașterea motorului de căutare al vizitatorului. Datele colectate prin etracker nu vor fi folosite pentru a afla identitatea vizitatorilor și nu vor fi combinate cu alte date personale, cu excepția cazurilor în care s-a obținut acordul utilizatorului. Utilizatorii pot obiecta în orice moment cu privire la colectarea și stocarea datelor personale conform Legii 677/2001 și Regulamentului European (UE) 2016/679..

Notă cu privire la soluționarea amiabilă a litigiilor

În cazul în care nu sunteți mulțumit de răspunsul primit din partea instituției, vă puteți adresa Centrului de soluționare alternativă a litigiilor din domeniul bancar (CSALB). Pentru detalii, vă rugăm consultați Ghidul CSALB.

Notă privind Procedura Europeană online pentru Soluționarea Litigiilor dintre consumatori și întreprinzători (ODR)

Regulamentul European nr. 524/2013 privind soluționarea online a litigiilor cu clienții oferă consumatorilor oportunitatea de a utiliza platforma europeană ODR pentru a obține o soluționare în afara tribunalului în cazul disputelor cu companii, referitoare la achiziții sau contracte de servicii online. Platforma ODR, implementată de Comisia Europeană, poate fi accesată prin intermediul acestui link.