Depozitul 100% online
Depozitul 100% online

Un depozit bancar este un angajament de lungă durată, dar să-l deschizi durează puțin și o poți face de oriunde, fără drumuri la Bancă.

Dobândă de până la 8,3% pe an
Dobânzi pentru depozite la termen în EURO

Cu ProSave, ai dobândă de 3,70% pe 6 luni și 3,50% pe 12 luni pentru depozitele la termen în EURO deschise în perioada campaniei 19-31 iulie 2024

Siguranță germană
Dobânzi pentru depozite la termen în LEI

Poți să economisești cu dobândă anuală de 6,2% pentru depozitele in LEI pe 6 luni, deschise in perioada campaniei 19-31 iulie 2024.

De peste 20 de ani, profesioniști în soluții de economisire pe piața din România


De ce să alegi ProCredit pentru depozite bancare?

Suntem o bancă germană de încredere


Grupul ProCredit este supervizat de Autoritatea Federală de Supraveghere Financiară și de Deutsche Bundesbank. Suntem participanți la Fondul de Garantare a Depozitelor în Sistemul Bancar (FGDB). În plus, păstrăm o etică a muncii care să se ridice la standardele unui grup de origine germană.

Gestionezi fondurile 100% online


Prin Mobile sau Internet Banking ai acces securizat 24/7, la economiile tale. Deschizi sau lichidezi depozite la termen de oriunde ai fi, iar situația conturilor tale este permanent actualizată pentru ca tu să ai 100% control.

Respectăm mediul înconjurător


Ne asumăm responsabilitatea de a promova bankingul sustenabil în țările în care operăm. Mai mult de atât, finanțăm proiecte ce au un impact pozitiv sau neutru asupra mediului, iar economiile tale rămân verzi.

Termeni și condiții

Campania se derulează între intre 19-31 iulie 2024 și se adresează clienților noi, cât și existenți. Dobânda promoțională se aplică pentru depozitele constituite cu fonduri noi în această perioadă și rămâne valabilă până la data scadentă. Pentru mai multe detalii te invităm să consulți Regulamentul Campaniei aici. În cazul în care ai nevoie de suport sau vrei să discuți cu un reprezentant, ne poți contacta la numerele de telefon 0372100200 și 0212015555.