Depozitul 100% online
Depozitul 100% online

Un depozit este un angajament de lungă durată, dar să-l deschizi durează puțin și o poți face de oriunde, fără drumuri la Bancă.

Dobândă de până la 8,3% pe an
Dobânzi pentru depozite la termen în EURO

Cu ProSave, ai dobândă de 3,35% pe 6 luni și 3,50% pe 12 luni pentru depozitele la termen în EURO deschise în perioada campaniei 1 septembrie – 6 octombrie 2023.

Siguranță germană
Dobânzi pentru depozite la termen în LEI

Dacă alegi depozitul la termen ProSave, beneficiezi de dobânzi avantajoase la LEI cu dobânzi fixe de 7,90% pe 6 luni. Ofertă valabilă pentru depozitele deschise în perioada campaniei 1 septembrie – 6 octombrie 2023.

De 20 de ani profesioniști în soluții de economisire pe piața din România


De ce să alegi ProCredit pentru economiile tale?

Suntem o bancă germană de încredere


Grupul ProCredit este supervizat de Autoritatea Federală de Supraveghere Financiară și de Deutsche Bundesbank. Suntem participanți la Fondul de Garantare a Depozitelor în Sistemul Bancar (FGDB). În plus, păstrăm o etică a muncii care să se ridice la standardele unui grup de origine germană.

Gestionezi fondurile 100% online


Prin Mobile sau Internet Banking ai acces securizat 24/7, la economiile tale. Deschizi sau lichidezi depozite la termen de oriunde ai fi, iar situația conturilor tale este permanent actualizată pentru ca tu să ai 100% control.

Respectăm mediul înconjurător


Ne asumăm responsabilitatea de a promova bankingul sustenabil în țările în care operăm. Mai mult de atât, finanțăm proiecte ce au un impact pozitiv sau neutru asupra mediului, iar economiile tale rămân verzi.

Termeni și condiții

Campania se derulează între 1 septembrie - 6 octombrie 2023 și se adresează clienților noi, cât și existenți. Dobânda promoțională se aplică pentru depozitele constituite cu fonduri noi în această perioadă și rămâne valabilă până la data scadentă. Pentru mai multe detalii te invităm să consulți Regulamentul Campaniei aici.