Credite de refinanţare

“Vreau să am o singură rată lunară pentru toate creditele. Ce soluţii îmi oferă ProCredit Bank?”

 

Dacă ai credite la alte instituţii financiare şi îţi este din ce în ce mai greu să îţi plăteşti ratele, vino la ProCredit Bank  şi, împreună cu un consilier dedicat afacerii tale, vei găsi cu siguranţă soluţii potrivite şi un mod mai uşor de a-ţi achita datoriile.

 

Astfel, utilizând produsele de finanţare de la ProCredit Bank îţi gestionezi în acelaşi timp atât nevoile de lichiditate pentru capital de lucru, investiţii, rate de credit sau leasing, cât şi alte cheltuieli generale. Poţi beneficia de sume în LEI sau EUR şi periodă de graţie de până la 12 luni. 

 

  • Îţi gestionezi mai uşor lichidităţile pentru că plăteşti o singură rată lunară şi poţi refinanţa printr-un singur credit toate produsele tale de finanţare (credite, linii de credit, leasing-uri). Beneficiezi de un plus de lichiditate pentru că ai o rată mai mică şi cea mai lungă perioadă de finanţare, de până la 10 ani;
  • Prin acelaşi credit poţi obţine sume suplimentare pentru:
    • Plata datoriilor comerciale (furnizori) şi taxe la stat;
    • Capital de lucru şi / sau investiţii.
  • Beneficiezi de consiliere dedicată pentru a alege creditul de refinanţare adaptat perfect nevoilor afacerii tale;
  • Beneficiezi de flexibilitate în întocmirea analizei şi de promptitudine în luarea deciziei de acordare;
  • Cunoşti încă de la început care sunt toate costurile implicate.
  •  La ProCredit Bank eşti în permanenţă asistat de un consilier clienti dedicat afacerii tale, care iti sta la dispozitie pentru a raspunde si pentru a te consilia in ceea ce priveste produsele si serviciile cele mai potrivite afacerii pe care o conduci. Acest lucru reprezintă un avantaj, având o relaţie directă cu noi şi un plus de accesibilitate şi flexibilitate.
Formular cerere informaţii

Pentru a fi contactat de unul dintre reprezentantii nostri, te rugam sa completezi formularul de mai jos:

Aceasta intrebare este pentru a preveni actiunile de SPAM.Rezolva aceasta problema simpla si introdu rezultatul. Ex: pentru 1+3, introdu 4.