Citeşte tot

Banking 24/7

Zonele 24/7 disponibile in toate locatiile ProCredit Bank, vă oferă acces la o gamă largă și diversificată de operațiuni și servicii, precum: depuneri și retrageri de numerar, ștampilare și depunere de instrumente de plată, acces la platforma de internet banking, tipărire a extraselor de cont și acces la serviciul de Call Center. Aceste facilități sunt disponibile pentru toți clienții noștri, atât persoane juridice, cât și persoane fizice, indiferent de zi sau de oră, această zonă special amenajată fiind deschisă timp de 24 de ore pe zi.

citeşte mai mult

IMPORTANT! ProB@nking Plus temporar indisponibil

Vă aducem la cunoştinţă că, pentru executarea unor lucrări de mentenanţă la aplicaţia de Internet Banking oferită de ProCredit Bank, serviciul ProB@nking Plus va fi temporar indisponibil în data de 6 martie 2017, în intervalul orar 23.00 - 23.15.

citeşte mai mult

Important - Serviciul 3D Secure indisponibil

Vă aducem la cunoştinţă că, în scopul realizării unei ferestre de mentenanță, serviciul 3D Secure va fi temporar indisponibil în data de 1 martie 2017, în intervalul orar 09.00 - 09.20. 

citeşte mai mult

Parteneriate fara frontiere

Pentru relații economice internaționale de succes în sud estul Europei, puteți utiliza sistemul de plăți ProPay, disponibil în cadrul rețelei de bănci ProCredit.

Prin acest sistem, puteţi efectua plăți internaționale către 11 țări, membre ale grupului de bănci ProCredit din sud estul Europei şi Germania, în condiții foarte avantajoase și într-o perioadă foarte scurtă de timp.

citeşte mai mult

Prima sucursala ProCredit Bank care va opera fara numerar la ghiseu

Stimați clienți,

 

 

 

Vă anunțăm că, începând cu data de 1 august 2016, în cadrul Sucursalei ProCredit Bank București Băneasa nu se vor mai realiza operațiuni cu numerar la ghișeu. 

citeşte mai mult

Modificare suma pentru notificare retragere numerar

În contextul implementării zonei 24/7 la nivelul tuturor locațiilor băncii și a replicării conceptului de operare fără numerar la ghișeu, în majoritatea unităților noastre, urmărim să îmbunătățim experiența bancară pe care o aveți în relație cu ProCredit Bank, prin eficientizarea proceselor.

citeşte mai mult

Credite IMM prin programul InnovFin

 

Atunci când ești în căutarea unei metode pentru a îți crește avantajul competitiv din piață, inovația este soluția perfecta pentru afacerea ta.

ProCredit Bank îți oferă acum credite IMM prin Programul InnovFin.

citeşte mai mult

ProCredit Bank Romania la dezvoltarea relatiilor romano-germane de afaceri

ProCredit Bank Romania, alaturi de bancile ProCredit din Bulgaria, Germania si Serbia, au participat la evenimentul ”Fit for Growth – Dialogul germano roman al furnizorilor”. Evenimentul a fost organizat de catre Asociatia Germana de Management a Distributiei, Achizitiei si Logisticii (BME), si sprijinit de catre ProCredit Holding

citeşte mai mult

Sucursale si Agentiile ProCredit Bank opereaza fara numerar la ghiseu

Stimați clienți,

 

Vă anunțăm că începând cu data de 03 iulie 2017, în cadrul Sucursalelor și Agențiilor ProCredit Bank nu se vor mai realiza operațiuni cu numerar la ghișeu. Tranzacțiile cu numerar in Lei si Euro se vor vor desfășura exclusiv în cadrul zonelor de banking 24/7 la terminalele bancare instalate care permit atât retrageri cât și depuneri de numerar.
Pentru mai multe informații, ne puteți contacta la numărul de telefon 021.201.55.55 sau 0372.100.200.
citeşte mai mult

Campanie Actualizare Date Personale

Stimate client,

In relatia cu banca, este extrem de important sa ne informati cu privire la eventualele modificari ale datelor dumneavoastra de identificare. Comunicandu-ne in timp util aceste informatii:

citeşte mai mult