Raportează o încălcare

Whistleblowing” este termenul utilizat atunci când orice angajat al ProCredit Bank S.A., un partener de afaceri sau orice altă persoană interesată transmite informații referitoare la fapte care au fost săvârșite cu intenție infracțională sau la încălcari ale legislației în vigoare sau la fapte care pot pune în discuție aspecte etice, legale sau de reglementare, inclusiv sociale si de mediu.
Încurajăm fiecare angajat al ProCredit Bank, precum și partenerii noștri de afaceri și opinia publică să ne semnaleze problemele de interes și să ni se adreseze prin intermediul sistemul nostru de raportare whistleblowing.
 
În măsura în care, în legatură cu activitatea noastra profesionala, doriți să divulgați informații despre fapte care au fost săvârșite cu intenție infracțională sau despre încălcări ale legislației în vigoare sau despre fapte care pot pune in discutie aspecte etice, legale sau de reglementare, inclusiv sociale si de mediu, puteți sa ne raportati aceste ÎNCĂLCĂRI mai jos.
 
Vă asigurăm că toate sesizările dumneavoastră sunt tratate cu seriozitate și confidențialitate.
 
În cazul în care nu sunteți mulțumit de răspunsul primit din partea instituției, vă puteți adresa Centrului de soluționare alternativă a litigiilor din domeniul bancar (CSALB). Pentru detalii, vă rugăm consultați Ghidul CSALB.
Trimiteți sesizarea dumneavoastră

(Precizați sucursala / agenția băncii sau alte detalii relevante despre locul în care a avut loc evenimentul pe care îl relatați)

Aceasta intrebare este pentru a preveni actiunile de SPAM.Rezolva aceasta problema simpla si introdu rezultatul. Ex: pentru 1+3, introdu 4.