Contul SMART de la ProCredit Bank oferă la pachet servicii financiare flexibile şi o dobândă avantajoasă pe contul curent

Bucureşti, 4 martie 2013

 

ProCredit Bank oferă clienţilor săi persoane fizice un pachet complet de servicii pentru acoperirea nevoilor financiare ale persoanelor active, care dispun de timp limitat pentru gestionarea veniturilor pe care le încasează.

 

Contul SMARTcuprinde un cont curent purtător de dobândă, card de debit Visa Electron, serviciul de Internet Banking ProB@nking Plus şi acces la serviciul de Call Center de la ProCredit Bank. Costul de administrare pentru toate serviciile incluse in pachet este de numai 6 Lei / lună.

 

Pentru deschiderea de cont curent, emiterea şi administrarea cardului şi activarea şi administrarea serviciului de Internet Banking, clienţii nu plătesc comision. Comisionul este 0% şi pentru retragerile de numerar de la ATM-urile ProCredit Bank şi plăţile cu cardul la comercianţii din România şi din străinătate. Pentru plăţile naţionale în regim normal efectuate prin Internet Banking, de până la 50.000 Lei / transfer, se plăteşte un comision de numai 1 Leu / transfer.

 

Principalul avantaj al Contului SMART îl reprezintă dobânda foarte avantajoasă, similară cu cea a unui depozit clasic pentru 3 luni. Dobândă acordată de bancă este de 5,3% pe an, în perioada 1 martie – 1 mai 2013. Dobânda se aplică întregii sume din cont, dacă există un sold minim de 4.000 Lei.

 

Tot de la 1 martie 2013, pentru conturile în Eur, respectiv 25 februarie 2013 pentru conturile in Lei, depozitele constituite prin ProB@nkig Plus sunt mai avantajoase. Astfel, pentru Depozitul Clasic în Lei cu maturitate de 6 sau 12 luni, banca acordă un procent suplimentar faţă de dobânda standard de 0,5%, iar pentru Depozitul Clasic în Eur cu maturitate de 6 / 12 / 24 / 36 de luni, procentul suplimentar acordat faţă de dobânda standard este de 0,2%.

 

 

Pentru mai multe informaţii:

Dragoș Calcan - Ofițer Relații Publice

ProCredit Bank România

Telefon: 021.201.60.42/0724.330.559

ProcreditPR@procreditbank.ro