Credite pentru achizitie teren agricol si echipamente de la ProCredit Bank

Bucureşti, 28.03.2012

 

Preocupându-se permanent să faciliteze accesul la finanţare clienţilor săi cu activitate în agricultură, ProCredit Bank a creat pentru aceştia produse dedicate, menite să contribuie la dezvoltarea afacerilor pe care întreprinzătorii le derulează.

 

Ţinând cont de potenţialul de dezvoltare din sectorul agricol şi răspunzând interesului ridicat pe careclienţii băncii l-au arătat pentru extinderea activităţii şi, în egală măsură, a colaborării cu banca,  ProCredit Bank le pune la dispoziţiefacilităţi pentru achiziţia de teren agricol şi echipamente pentru agricultură în condiţii avantajoase.

 

Creditul pentru teren agricol (achiziţie sau reabilitarea terenurilor existente) se acordă pentru o perioadă de pâna la 15 ani, fără ca banca să solicite avans. Garanţiile solicitate sunt flexibile, de la ipotecă imobiliară pe terenul achiziţionat, alte garanţii oferite de client, până la garanţii oferite de Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri. Planul de rambursare este adaptat activităţii agricole, clienţii putând plăti rate lunare egale sau inegale sau rate sezoniere.

 

Nou introdus în portofoliul deproduse dedicate sectorului agricol al ProCredit Bank, creditul ProEchipamente se acordă pe o perioadă de până la 7 ani, fără ipotecă. Banca poate finanţa şi achiziţia de echipamente second-hand. În cazul proiectelor cofinanţate prin F.E.A.D.R, clientul nu trebuie să plătească un avans. Şi în cazul acestui produs, planul de rambursare corespunde specificului activităţii agricole – clienţii pot alege să plătească rate sezoniere, mai exact două rate (capital şi dobândă) pe an, restul ratelor fiind 0.


Pentru mai multe informaţii:

Dragoș Calcan - Ofițer Relații Publice

ProCredit Bank România

Telefon: 021.201.60.42/0724.330.559

ProcreditPR@procreditbank.ro