ProCredit Bank continua colaborarea cu APIA pentru finantarea agricultorilor

ProCredit Bank a reînnoit în cursul lunii august 2014 convenția de colaborare cu Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură. În baza acestui acord, banca oferă finanţare pentru beneficiarii de subvenţii primite prin A.P.I.A. în cadrul schemei unice de plată pe suprafaţă (S.A.P.S.). ProCredit Bank continuă astfel să vină în sprijinul agriculturilor prin oferirea de soluții de finanțare adaptate cerințelor specifice ale activității pe care o desfăsoară aceștia.

 

Facilitatea de finanţare este disponibilă atât pentru clienţii care au ales deja să încaseze subvenţia de la A.P.I.A. într-un cont curent deschis la ProCredit Bank, cât şi pentru clienţii noi. Produsul pe care banca îl pune la dispoziţia beneficiarilor de subvenţii A.P.I.A. este o linie de credit cu maturitate maximă până la data de 31 martie 2015. Valoarea maximă care poate fi acordată de catre bancă reprezintă 90% din valoarea subvenţiei ce urmează a fi încasată de la A.P.I.A. de către clienți.

 

ProCredit Bank vine în sprijinul clienților și prin faptul că acceptă garanţii flexibilepentru acordarea finanţării, precum cesiune de creanţă pe sumele încasate de la A.P.I.A. sau contract de garanţie personală, în funcţie de suma acordată. În plus, solicitanţii pot beneficia de garanţia oferită de Fondul de Garantare a Creditului Rural, pentru 60% din valoarea liniei de credit acordate, în cazul sumelor ce depășesc valoarea de 200.000 de lei.

 

În anul 2013, ProCredit Bank s-a menținut în topul preferințelor din sistemul bancar din România pentru creditele acordate în baza subvențiilor A.P.I.A., ceea ce denotă încrederea pe care clienții o au în capacitatea de gestionare a finanțării dedicate agriculturii pe care o are ProCredit Bank.

 

ProCredit Bank are o reţea de 28 de sucursale şi agenţii, fiind prezentă în principalele orașe şi deservind o arie largă de clienţi persoane juridice şi fizice.

 

Pentru mai multe informaţii:

Dragoș Calcan - Ofițer Relații Publice

ProCredit Bank România

Telefon: 021.201.60.42

dragos.calcan@procreditbank.ro