ZERO drumuri la bancă
ZERO drumuri la bancă

Cu ProCredit Bank poți uita de timpul pierdut în trafic până la bancă.

Scrisorile de garanție bancară se eliberează printr-un flux 100% online pentru ca tu să câștigi timp mai mult pentru dezvoltarea afacerii tale.

Emitere în 24 de ore
Emitere în 24 de ore

Pentru că știm cât de important este să respecți termenele limită când vine vorba de business, noi îți eliberăm scrisori de garanție bancară în maxim 24 de ore (luând în considerare doar zilele lucrătoare). Termenul este valabil pentru toți clienții ProCredit Bank care au plafon aprobat pentru scrisori de garanție bancară.

Comision 0 de administrare
Comision 0 de administrare

Uneori ZERO înseamnă foarte mult, mai ales aunci când vorbim despre comisioane. De aceea, dacă îți deschizi un pachet de cont curent în perioada campaniei 14 februarie - 30 iunie 2024, te bucuri de ZERO comision de administrare timp de 12 luni, de la data deschiderii contului curent.

Până la 150.000 EURO sau 750.000 LEI per scrisoare, fără garanții solide

Cu ProCredit Bank ești pregătit pentru toate oportunitățile de business.

Poți obține scrisori de garanție bancară rapid, online și în valoare de până la 150.000 EURO sau 750.000 LEI per SGB, fără garanții solide.

Primul pas este cel de a ne transmitele datele tale de contact prin formularul de aici, iar un consultant te va contacta în cel mai scurt timp.

Răspundem celor mai frecvente întrebări

Ce tipuri de Scrisori de Garanție Bancară pot solicita?

Pot fi solicitate următoarele 2 tipuri de scrisori de garanție bancară, în limita a 150.000 EURO/750.000 LEI per SGB, conform condițiilor campaniei promoționale:

  • scrisori de garanție pentru bună execuție;
  • scrisori de garanție pentru participare la licitații;

Poți solicita și alte tipuri de scrisori de garanție de la ProCredit Bank. Pentru mai multe informatii, completează formularul de aici.

Care sunt costurile emiterii unei scrisori de garanție bancară?

Pentru lista completă a comisioanelor percepute de ProCredit Bank pentru scrisorile de garanție bancară (garanții primite și garanții emise), te rugăm să consulți lista de prețuri de aici.

Documente necesare pentru emiterea unei scrisori de garanție bancară

Poți solicita online, printr-un flux simplificat, scrisori de garanție bancară, iar pentru aprobare vei avea nevoie de următoarele:

  • Se completează cererea direct în aplicația de Internet Banking
  • Se atașează contracte comerciale de vânzare-cumpărare, de executare lucrări, de prestare servicii sau documentații de licitație, etc.
  • Se atașează alte documente specifice, în funcție de tipul garanției solicitate

Încă nu ai cont de business la ProCredit Bank?

Deschide un cont 100% online pentru afacerea ta și beneficiezi de ZERO comision de administrare pentru urmatoarele 12 luni, de la data deschiderii contului curent, în conditiile campaniei promoționale desfășurată în perioada 14 februarie - 30 iunie 2024. Citește Regulamentul de campanie.