Garantii de la fondurile de garantare

ProCredit Bank îţi oferă credite agricole pentru orice fel de destinaţie cu garanţii de la Fondul de Garantare a Creditului Rural. În plus, special pentru tine, am creat 2 produse pentru capital de lucru şi pentru investiţii.

 

AgroFlexibil – Fond de Garantare a Creditului Rural

 

„Cum aş putea obţine un credit de 150.000 EUR pentru activităţi agricole dacă nu am suficiente garanţii?”

 

 

Dacă doreşti un credit pentru finanţarea capitalului de lucru pentru afacerea ta agricolă, dar nu dispui de garanţii comparabile cu suma de care ai nevoie, ProCredit Bank îţi oferă posibilitatea de a solicita garantarea creditului prin Fondul de Garantare a Creditului Rural, în proporţie de până la 80% din valoarea împrumutului.

 

Astfel, îţi oferim creditul AgroFlexibil – Fond de Garantare a Creditului Rural,  destinat finanţării capitalului de lucru. Creditul, în valoare de 30.000 EUR – 150.000 EUR, respectiv 120.000 LEI – 600.000 LEI,  se acordă pe o perioadă de până la 2 ani şi este garantat în proporţie de până la 80% prin Fondul de Garantare a Creditului Rural. Pentru acoperirea diferenţei nu este nevoie de garanţii imobiliare. În vederea obţinerii împrumutului trebuie să ai minim un sezon experienţă în agricultură. În plus, îţi poţi acoperi toate cheltuielile curente ale afacerii tale agricole, fie că sunt cheltuieli cu seminţe, îngrăşăminte, combustibil, tratamente, reparaţii, fie că sunt datorii către furnizori sau alte cheltuieli curente. Cu AgroFlexibil – Fond de Garantare a Creditului Rural:

 

 • Câştigi timp pentru că ne ocupăm noi de depunerea dosarului de aprobare a garanţiei de către Fond;
 • Beneficiezi de flexibilitate în întocmirea analizei;
 • Cunoşti încă de la început care sunt toate costurile implicate.

 

 

 

AgroInvest – Fond de Garantare a Creditului Rural

 

“Pot primi finanţare 100% pentru investiţii în agricultură, dacă nu am garanţii care să acopere suma împrumutată?”

 

Dacă doreşti un credit de investiţii pentru afacerea ta agricolă, dar nu dispui de garanţii comparabile cu suma de care ai nevoie, ProCredit Bank îţi oferă posibilitatea de a solicita garantarea creditului prin Fondul de Garantare a Creditului Rural, în proporţie de până la 80% din valoarea împrumutului. Îţi oferim Creditul AgroInvest – Fond de Garantare a Creditului Rural, un credit acordat pe o perioadă de maxim 15 ani şi garantat în proporţie de până la 80% prin Fondul de Garantare a Creditului Rural. Pentru acoperirea diferenţei, nu este nevoie de garanţii imobiliare, iar pentru a obţine împrumutul este nevoie să ai cel puţin un sezon experienţă în agricultură. Cu AgroInvest – Fond de Garantare a Creditului Rural:

  

 • Îţi utilizezi eficient resursele, beneficiind de finanţarea integrală a proiectului tău;
 • Îţi retehnologizezi afacerea investind în utilaje noi;
 • Poţi alege modul convenabil de rambursare:
  • Câştigii timp şi bani pentru finalizarea proiectului prin perioada de graţie de până la 12 luni sau
  • Alegi să rambursezi întregul credit în rate sezoniere (anual, plăteşti 4 rate după recoltă şi ai rate 0 în restul anului)
 • Câştigi timp pentru că ne ocupăm noi de depunerea dosarului de aprobare a garanţiei de către Fond;
 • Beneficiezi de flexibilitate în întocmirea analizei;
 • Cunoşti încă de la început care sunt toate costurile implicate;
Formular cerere informaţii

Pentru a fi contactat de unul dintre reprezentantii nostri, te rugam sa completezi formularul de mai jos:

Aceasta intrebare este pentru a preveni actiunile de SPAM.Rezolva aceasta problema simpla si introdu rezultatul. Ex: pentru 1+3, introdu 4.