Grupul ProCredit

 

Băncile şi instituţiile financiare ProCredit sunt prezente în ţări cu economii aflate în diverse stadii de dezvoltare.

Băncile ProCredit sunt bănci responsabile orientate către dezvoltare. Aceasta presupune că în zonele unde ne desfășurăm activitatea, ne propunem: 

  • să devenim banca principală a întreprinderilor mici și mijlocii care creează locuri de muncă și reprezintă motorul creșterii economice și
  • să oferim servicii bancare și de economisire corecte și transparente oamenilor obișnuiti care caută o bancă accesibilă și de încredere. 

                                                             

Istoria Grupului ProCredit este bogată și reprezintă baza a ceea ce suntem astăzi. Primele bănci ProCredit au fost fondate acum mai bine de 10 ani, vizând un impact semnificativ asupra dezvoltării, prin oferirea de finanțare care să susțină creșterea afacerilor mici și facilități atractive la depozite, care să încurajeze persoanele și familiile cu venituri mici și medii să economisească. Grupul a crescut puternic de-a lungul anilor, iar astăzi suntem unul dintre principalii furnizori de servicii bancare pentru micii intreprinzatori în cele mai multe din țările în care ne desfășurăm activitatea.