Informaţii juridice

ProCredit Bank S.A. este o societate comerciala pe acţiuni, desfasurandu-si activitatea in conformitate cu prevederile Legii nr. 31/1990 cu privire la societatile comerciale si a Ordonantei de Urgenta nr. 99/2006 privind institutiile de credit si adecvarea capitalului, precum si ale reglementarilor specifice ale Bancii Nationale a Romaniei.
 

ProCredit Bank Romania

 

ProCredit Bank S.A.

Strada Buzesti 62-64, Etajele 1, 2 si 4

Sector 1, Bucuresti, cod postal 011017, Romania

Tel: +021-201 60 00

Fax: +021-305 56 63

E-mail: headoffice@procredit-group.com

 

Directori:
 

Stefan Cristian Manole – Director General

Andreea Ichim – Director General Adjunct

Ioan Cornian - Director General Adjunct

 

Registrul comertului

Numar de inregistrare: J40/3762/09.5.2002

Cod de inregistrare fiscala pe valoare adaugata:RO14622194

 

Capital social subscris si varsat: 253.725.090 lei; numar actiuni: 25.372.509 lei

Nr. inregistrare in Registrul Bancar: RB-PJR-40-050/20.05.2002

 

Cod bancar: 341410008

Cod SWIFT- / BIC-:MIROROBUXXX

GIIN: IZE7QS.00020.ME.642

 

Autoritatea de Supraveghere responsabila:

Banca Nationala a Romaniei

 

 Precizari legale

 

Constructia acestui website s-a facut in conditii de atentie sporita. Informatiile disponibile au fost verificate pentru corectitudine. Cu toate acestea, nu ne asumam raspunderea pentru corectitudinea, acuratetea, nivelul de actualizare si completitudinea informatiilor disponibile. Nu ne asumam rapunderea pentru daunele directe sau indirecte rezultate ca urmare a utilizarii acestui website, cu exceptia situatiilor in care acestea au fost provocate in mod intentionat sau din grava neglijenta. Utilizatorul isi va asuma riscul pentru accesarea website-ului, precum si pentru folosirea documentelor care pot fi accesate de pe website.

 

In masura in care acest website contine link-uri externe catre alte site-uri, aceste site-uri intra exclusiv in responsabilitatea respectivilor operatori. ProCredit Bank SA nu are nici o influenta asupra design-ului si a continutului actual sau viitor al paginilor catre care face trimitere. Includerea unor link-uri externe nu inseamna ca ProCredit Bank SA avizeaza continutul respectivelor website-uri.  Nu este in sarcina  ProCredit Bank SA sa analizeze amanuntit trimiterile catre website-uri externe. Cu toate acestea, trebuie sa fim informati cu privire la orice incalcare a prevederilor legale asociate site-urilor externe catre care facem trimitere, iar respectivele trimiteri vor fi sterse imediat.  

 

Daca aveti neclaritati cu privire la website, va rugam sa ne contactati la: headoffice@procredit-group.com

 

Conditii de utilizare

 

Drepturi de autor

Acest website este operat de ProCredit Bank SA , care a fost infiintata si opereaza conform legislatiei germane; cu exceptia situatiilor specificate mai jos, ProCredit Bank SA isi rezerva toate drepturile ce deriva din functionarea acestui website. Aceste prevederi se aplica in special textelor, pozelor si graficii, inclusiv publicarii acestora pe website. ProCredit Bank SA va permite vizualizarea si descarcarea continutului acestui exclusiv pentru situatiile in care acestea nu sunt folosite in scop comercial si in interes personal. Drepturile de autor interzic, in mod special modificarea, reproducerea, traducerea si stocarea pe alte canale media, inclusiv in format electronic, a continutului acestui website. ProCredit Bank SA va avea dreptul, ca in orice moment si fara notificare prealabila, sa completeze sau sa stearga informatiile de pe website, partial sau in totalitate, sau sa opreasca temporar sau permanent functionarea website-ului, dupa propria vointa si fara a fi tras la raspundere.  

 

Drepturi de autor: marci, titluri, logo-uri

In cazul in care nu se mentioneaza altfel, marcile, titlurile si logo-urile utilizate pe acest website intra sub protectia drepturilor de autor detinute de ProCredit Bank SA sau de catre licentiatorii sai, sau proprietarii acestora, indiferent daca acestea sunt marcate ca atare sau nu, sau daca poarta simbolul ®. Marcile cad sub incidenta legislatiei privind marcile comerciale aplicabile si a drepturilor de proprietate ale proprietarilor inregistrati. Este interzisa utilizarea acestor marci comerciale de catre terte parti.

 

 

 

Notificare privind protectia datelor

 

Acest website foloseste tehnologia etracker (www.etracker.de) pentru a colecta datele vizitatorilor in scopuri de marketing si optimizare. Datele stocate pot fi folosite pentru a crea profile de utilizatori anonimi.  Cookie –urile , care sunt mici fisiere text stocate in motorul de cautare cache local al vizitatorului, pot fi folosite in acest scop. Cookie-urile  fac posibila recunoasterea motorului de cautare al vizitatorului. Datele colectate prin etracker nu vor fi folosite pentru a afla identitatea vizitatorilor acestui website si nici nu vor fi combinate cu alte date personale ale utilizatorului sau ale utilizatorului care foloseste un pseudonim, cu exceptia cazurilor in care s-a obtinut in prealabil acordul utilizatorului. Utilizatorii pot obiecta, in orice moment, cu privire la colectarea si stocarea datelor personale in conformitate cu prevederile Legii 677/2001 cu privire la protectia datelor cu caracter personal respectiv Regulamentul European (UE)2016/679.

 

 

 

 Nota cu privire la solutionarea amiabila a litigiilor

 

În cazul în care nu sunteți mulțumit de răspunsul primit din partea instituției, vă puteți adresa Centrului de soluționare alternativă a litigiilor din domeniul bancar (CSALB). Pentru detalii, vă rugăm consultați Ghidul CSALB.

 

Note privind Procedura Europeana online pentru Solutionarea Litigiilor dintre consumatori si intreprinzatori (ODR)

 

Regulamentul European nr. 524/2013 cu privire la  solutionarea online a litigiilor cu clientii acorda consumatorilor oportunitatea de a utiliza platforma europeana ODR pentru a obtine o intelegere in afara tribunalului, in cazul disputelor cu companii, dispute vizand achizitii online sau contracte de servicii online.  Platforma ODR a fost implementata de Comisia Europeana si poate fi accesata prin intermediul acestui link:  http://ec.europa.eu/consumers/odr/.]