ProCredit Bank Romania la dezvoltarea relatiilor romano-germane de afaceri

ProCredit Bank România, alături de băncile ProCredit din Bulgaria, Germania și Serbia, au participat la evenimentul ”Fit for Growth – Dialogul germano-român al furnizorilor”. Evenimentul a fost organizat de către Asociația Germană de Management a Distribuției, Achiziției si Logisticii (BME), și sprijinit de către ProCredit Holding, compania mama a grupului internațional ProCredit, orientat spre dezvoltare. Evenimentul a avut loc pe 24 noiembrie și a atras peste 230 de vizitatori, incluzând companii clienți ai băncilor ProCredit prezente.

 

Acesta a fost primul eveniment dintr-o serie de conferințe organizate de către BME cu scopul de a crea legături între companiile germane și subsidiarele locale din România și furnizorii din România și țările vecine, Bulgaria și Serbia. Evenimentul s-a axat pe facilitarea dialogului dintre cumpărătorii germani și furnizorii locali din domeniul industriei auto. Draxlmeier și Stabilus, co-organizatori ai evenimentului, au căutat în mod activ dezvoltarea de noi parteneriate în regiune.

 

Grupul ProCredit, a cărui misiune este să încurajeze creșterea sustenabilă a IMM-urilor din sud-estul și estul Europei, a susținut evenimentul. Acest parteneriat a facilitat clienților ProCredit Bank descoperirea unor informații noi despre oportunitățile de piață și eventualele colaborări comerciale cu întreprinderi complementare din Germania. Mai mult, standul ProCredit a reprezentat un adevărat pol al discuțiilor productive între reprezentanții băncii și antreprenori, cât și între antreprenori, angajați în discuții reciproce.

 

Întrucât evenimentul s-a adresat în principal companiilor românești, Dr. Antje M. Gerhold, Director General al ProCredit Bank România, a prezentat strategia grupului cu privire la serviciile bancare oferite IMM-urilor, în cadrul unui discurs care a subliniat importanța întreprinderilor mici și mijlocii: ”Fiind o bancă ce dorește să fie partenerul principal al IMM-urilor în România, dorim să contribuim la îmbunătățirea relațiilor avute de clienții noștri cu partenerii acestora de afaceri și la dezvoltarea de noi parteneriate transfrontaliere, pentru ca afacerile lor să poată opera cu success în regiune și în Europa, per ansamblu. Suntem mulțumiți de faptul că astfel de evenimente oferă clienților oportunitatea de a stabili noi parteneriate în regiune și nu numai.”

 

Evenimentul a generat impresii pozitive din partea clienților băncilor ProCredit participante, aceștia apreciind oportunitatea de a discuta și de a iniția parteneriate potențiale cu bine cunoscute companii din străinătate. ProCredit Bank România operează pe piața locală din 2002 și promovează parteneriatele de afaceri dintre clienții ProCredit din regiune, pentru a contribui la dezvoltarea și schimburile informaționale dintre IMM-uri.

Array ( [noutati/] => 0 [noutati/procredit-bank-romania-la-dezvoltarea-relatiilor-romano-germane-de-afaceri/] => 1 ) noutati