Dr. Antje Marielle Gerhold este noul Director General al ProCredit Bank Romania

Dr. Antje Marielle Gerhold a fost numită în funcţia de Director General al ProCredit Bank, singura bancă cu acţionariat 100% german din România. Mandatul său a început în data de 21 aprilie 2016, doamna Gerhold alăturându-se astfel Marianei Petkova, Director General Adjunct, la conducerea instituţiei bancare.

 

Doamna Gerhold, noul Director General al băncii, este familiarizată cu instituţia, aceasta ocupând și funcția de Manager în cadrul ProCredit Holding, compania mamă a ProCredit Bank România. Anterior nominalizării la conducerea ProCredit Bank România, doamna Gerhold a deţinut poziţia de Preşedinte al Consiliului de Administrație al băncii.

 

Referindu-se la noua sa funcție, doamna Gerhold a declarat: “Privesc cu încredere continuarea activităţii mele în cadrul ProCredit Bank România din această nouă perspectivă, din care voi putea contribui la dezvoltarea serviciilor de înaltă calitate pe care ProCredit Bank le oferă întreprinderilor mici şi mijlocii şi persoanelor fizice.”

 

Ca Director responsabil de segmentul central-est european al Commerzbank, cu o carieră solidă în Commerzbank şi Deloitte Business Consulting, doamna Gerhold aduce cu sine o vastă experienţă în sectorul bancar, mediul economic est european şi în managementul resurselor umane, prin intermediul căreia va contribui la evoluţia ProCredit Bank România.