Economisire SMART la ProCredit Bank

București, 29 septembrie 2013

 

ProCredit Bank, bancă cu acționariat 100% german,oferă clienţilor săi persoane fizice o soluție eficienta de economisire – Contul SMART – special concepută pentru persoanele care vor să economisească şi să se bucure de flexibilitatea accesului la contul lor oricând şi oriunde. În funcție de nevoile financiare ale fiecărui client, Contul SMART poate avea inclus și un pachet de servicii pentru gestionarea operațiunilor bancare.

 

Contul SMARTpoate fi accesat cu o dobândă foarte avantajoasă de 5,1% pe an pentru economiile în lei și de 2,5% pentru economiile în euro, pentru întreaga sumă din cont, dacă soldul depășește 4000 de lei, respectiv 1000 Euro. Costul de administrare este de numai 2 lei, respectiv 0,5 Eur / lună.

 

Pentru a oferi clienților flexibilitate în gestionarea economiilor lor și, de asemenea, pentru a facilita efectuarea de plăți curente, Contului SMART i se poate atașa un card de debit care permite retragerea de numerar și efectuarea de plăți direct la comercianți. Costul unui pachet cu card de debit este de 3,5 Lei / 0,8 euro. Pentru o mobilitate crescută, clienții care efectueză frecvent operațiuni bancare, pot opta să adauge Contului SMART în Lei serviciul de Internet Banking, ProB@nking Plus, cu un cost lunar total de numai 6 lei / lună.

 

Oricare ar fi varianta de cont SMART pentru care optează un client în perioada campaniei, acesta nu va plăti comision de administrare timp de 3 luni de la accesarea serviciului.

 

Pentru deschiderea de cont curent, emiterea şi administrarea cardului şi activarea şi administrarea serviciului de Internet Banking, clienţii nu plătesc comision. Comisionul este 0% şi pentru retragerile de numerar de la ATM-urile ProCredit Bank şi plăţile cu cardul la comercianţii din România şi din străinătate. Pentru plăţile naţionale în regim normal efectuate prin Internet Banking, de până la 50.000 Lei / transfer, se plăteşte un comision de numai 1 Leu / transfer.


Pentru mai multe informaţii:

Dragoș Calcan - Ofițer Relații Publice

ProCredit Bank România

Telefon: 021.201.60.42/0724.330.559

ProcreditPR@procreditbank.ro