ProCredit Bank, 10 ani de servicii bancare responsabile în România

Bucureşti, 21.05.2012

 

ProCredit Bankeste o bancă germană orientată spre dezvoltare, prezentă de 10 ani pe piaţa bancară din România şi concentrată cu precădere pe finanţarea afacerilor foarte mici, mici şi mijlocii. Pentru aniversarea acestei perioade de activitate în România, am pregătit pentru clienţii noştri 10 avantaje suplimentare la 10 dintre serviciile bancare oferite. Ofertele se adresează tuturor categoriilor de clienţi cu care ProCredit Bank lucrează şi care accesează serviciile băncii în perioada campaniei aniversare – 21 mai 2012 – 30 septembrie 2012.

 

Persoanele juridice au acces pe durata campaniei aniversare la o linie de credit în Lei cu o dobânda fixă de 10% pe an şi carepoate fi folosită printre altele pentru plata furnizorilor, a taxelor, salariilor şi refinanţarea altor linii de credit. În plus, clienţii au acces la descoperit de cont în baza rulajului potenţial, iar preaprobarea acestui produs se faceîn 10 minute de la depunerea cererii. Creditul de refinanţare are avantajul unei maturităţi extinse de până la 10 ani. Clienţii persoane juridice cu profesii liberale beneficiază de un pachet de servicii care cuprinde atât finanţare cu garanţiile flexibile, cât şi servicii bancare, cu reduceri speciale şi dobânda pentru sumele din contul curent. Iar pentru clienţii noi care efectuează plăţi internaţionale regulate, transferurile în Euro către firme din zona Uniunii Europene au un cost de numai 10 Euro pe transfer până la sfârşitul anului.

 

Clienţii cu activitate în agriculturăau în plus acces la finanţare pentru orice investiţie necesară exploataţiei agricole cu până la 10 rate 0 într-un an. Creditul AgroInvest permite finanţarea integrală a proiectului de investiţii în agricultură, pe o perioadă de maxim 15 ani. Pentru achiziţionarea de utilaje, ProCredit Bank oferă clienţilor posibilitatea garantării doar cu utilajul achiziţionatprin creditul ProEchipamente. Se pot plăti, de asemenea, numai două rate pe an (capital şi dobândă), iar maturitateacreditului poate ajunge pâna la 7 ani.

 

Pentru clienţii persoane fizice, ProCredit Bank a creat facilităţi de economisire cu dobânzi avantajoase. Depozitele aniversare pe 10 luni aduc o dobândă fixă de 4% pe an pentru Euro şi de 6,5% pe an pentru Lei. Şi planul de economisire aduce un plus de dobânda de 0,1% pe an faţă de dobânda dobânda standard, iar banca nu solicită păstrarea unui sold minim. În plus, pentru pachetele de servicii ProClasic şi ProClasic Plus (care includ cont curent, card de debit Visa Electron, plan de economisire, serviciul Call Center şi Internet Banking pentru pachetul ProClasic Plus), costurile de administrare sunt 0 pâna la sfârşitul anului.


Pentru mai multe informaţii:

Monica Vasile, Specialist Relaţii Publice

Telefon: 021.201.6042