ProCredit Bank a încheiat convenţia cu A.P.I.A pentru sprijinirea sectorului zootehnic

Bucuresti, 19.10.2012

 

ProCredit Bank Româniaa semnat convenția cu Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură, pentru finanţarea sectorului zootehnic, în baza subvenţiilor primite de beneficiari pentru anul 2012. Finanţările pot fi accesate începând cu luna octombrie 2012.

 

Astfel, în baza acestei convenții încheiate, banca acordă finanțare pentru capitalul de lucrupentru beneficiarii plăţilor naţionale directe complementare pentru sectorul zootehnic, la speciile bovine, ovine si caprine, în sumă maximăde 90% din valoarea subvențieice urmează a fi încasată de la A.P.I.A.

 

Linia de credit oferită de ProCredit Bank are maturitate maximă până la data de 30 septembrie 2013, data limită pentru încasarea ultimelor tranșe din subvențiile A.P.I.A. de către agricultori. Atât creditul iniţial, cât şi dobânda aferentă se restituie în momentul încasării sumelor de la A.P.I.A.

 

Banca acceptă garanții flexibile(cesiune de creanță pe sumele încasate de la A.P.I.A. sau contract de garanție personală, în funcție de suma acordată). În plus, clienții pot apela la garanțiile oferite de Fondul de Garantare a Creditului Ruralcu care ProCredit Bank are încheiată o convenție de colaborare.


Pentru mai multe informaţii:

Dragoș Calcan - Ofițer Relații Publice

ProCredit Bank România

Telefon: 021.201.60.42/0724.330.559

ProcreditPR@procreditbank.ro