ProCredit Bank a reînnoit convenţia de finanţare cu Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură

ProCredit Bank a reînnoit convenţia de finanţare cu Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură. Din luna august 2012, banca oferă, în baza acestui acord, finanţare pentru beneficiarii de subvenţii primite prin A.P.I.A. în cadrul schemei unice de plată pe suprafaţă (S.A.P.S.).

 

Facilitatea de finanţare este disponibilă atât pentru clienţii care au optat deja să încaseze subvenţia de la A.P.I.A. într-un cont curent deschis la ProCredit Bank, cât şi pentru clienţii noi. Produsul pus la dispoziţia beneficiarilor de subvenţii A.P.I.A. este o linie de credit cu maturitate maximă până la data de 30 iunie 2013, data limită pentru încasarea ultimelor tranşe de către agricultori, prin intermediul agenţiei de plăţi. Valoare maximă care poate fi acordată de catre bancă este de 90% din valoarea subvenţiei ce urmează a fi încasată de la A.P.I.A., o creştere faţă de anul trecut când valoarea finanţării în baza subvenţiilor în baza schemei unice de plată nu putea depăşi 80%.

 

ProCredit Bank acceptă garanţii flexibile pentru acordarea finanţării (cesiune de creanţă pe sumele încasate de la A.P.I.A. sau contract de garanţie personală, în funcţie de suma acordată). În plus, solicitanţii pot beneficia de garanţia oferită de Fondul de Garantare a Creditului Rural, care poate acoperi până la 80% din valoarea liniei de credit acordate.


Pentru mai multe informaţii:

Dragoș Calcan - Ofițer Relații Publice

ProCredit Bank România

Telefon: 021.201.60.42/0724.330.559

ProcreditPR@procreditbank.ro