ProCredit Bank calculează gratuit limita de credit pentru investiţii

Bucureşti, 10 septembrie 2012

 

ProCredit Bank vine în sprijinul deţinătorilor de afaceri din România cu o nouă facilitate adresată sectorului IMM. În perioada septembrie 2012 – februarie 2013, banca analizează şi calculează gratuit care este suma limită pe care clienţii actuali sau potenţiali o pot accesa pentru punerea în aplicare a planurilor de dezvoltare ale afacerilor pe care le deţin.

 

Creditele de investiţii pentru retehnologizarea sau dezvoltarea afacerii de la ProCredit Bank se pot acorda fără avans pentru finanţarea investiţiei. Analiza dosarului de credit este gratuită, iar costurile de finanţare sunt mai mici faţă de cele standard în perioada menţionată. Suma aprobată poate fi accesată oricând în următoarele 6 luni ulterioare aprobării, adaptându-se perioadei optime de realizare a investiţiei. Maturitate creditului poate ajunge până la15 ani pentru imobile, respectiv 10 ani pentru echipamente.

 

Facilitatea pusă la dispoziţie de ProCredit Bank se adresează mai multor categorii de întreprinderi mici şi mijlocii (societăţi cu răspundere limitată, întreprinderi individuale, întreprinderi familiale, persoane fizice autorizate), inclusiv celor care îşi desfăşoară activitate în domeniul agricol (producători agricoli, societăţi comerciale cu activitate agricolă, societăţi agricole, întreprinderi familiale şi individuale, persoane fizice autorizate cu activitate agricolă).


Pentru mai multe informaţii:

Dragoș Calcan - Ofițer Relații Publice

ProCredit Bank România

Telefon: 021.201.60.42/0724.330.559

ProcreditPR@procreditbank.ro