Viziunea noastra

Căutăm să fim banca principală pentru producătorii agricoli și să oferim clienților noștri din acest domeniu o gamă completă de servicii moderne și ușor de accesat, de la credite de investiții, finanțări pentru capital de lucru, până la servicii bancare precum internet banking modern, produse de economisire, carduri, tranzacții sau afaceri documentare. Serviciile pe care le oferim susțin producătorii agricoli să își extindă activitatea și să funcționeze mai eficient.

 

Pentru finanțarea agriculturii, noi considerăm că trebuie să existe specialiști dedicați care să înțeleagă sezonalitatea și nevoile particulare ale diferitelor ramuri din agricultură. Numai așa putem propune soluții financiare potrivite. De aceea, investim în instruirea permanentă a echipei noastre și încurajăm informarea permanentă cu noutăți din domeniu.

 

Mai mult decât atât, de 20 de ani, în relația noastră cu agricultorii, aderăm la o serie de principii de bază: punem preţ pe transparenţă în comunicarea cu clienţii şi oferim credite bazate atât pe înţelegerea situaţiei fiecărui client, cât şi pe o analiză financiară solidă a afacerii agricole. Acest mod de a  interacționa cu clienții noștri, responsabil faţă de activitatea bancară, ne permite să fim mai mult decât un simplu furnizor de servicii financiare, ci un partener pentru clienții ce desfășoară activități agricole. Suntem un partener implicat activ în consilierea clienţilor noştri, cărora le oferim o gamă completă de servicii de calitate, flexibilitate în garanţiile solicitate, maturităţi ale creditelor adaptate nevoilor pe care le au şi, bineînţeles, răspuns rapid solicitărilor lor.

 

Pentru noi contează să oferim servicii responsabile și să nu contribuim la supraîndatorarea clienților, iar faptul că am contribuit la dezvoltarea afacerilor agricole din România stă drept mărturie în acest sens.