Termeni şi condiţii

ProCredit Bank S.A. verifica si actualizeaza informatiile din prezentul site in mod regulat. ProCredit Bank S.A. atrage atentia asupra faptului ca, din motive obiective, acuratetea si integralitatea unora dintre informatiile prezentate poate fi temporar afectata.
 
ProCredit Bank S.A. isi rezerva dreptul de a modifica oricand informatiile puse la dispozitie prin intermediul site-ului. Vizualizarea informatiilor disponibile nu reprezinta o oferta ferma a bancii, destinata viziatatorilor site-ului, cu privire la acordarea efectiva de servicii bancare (credite, conturi, etc). Deciziile cu privire la aceste servicii se vor lua de catre banca, dupa analiza fiecarui caz individual, in conformitate cu regulamentele si procedurile interne ale bancii, precum si cu prevederile legale.
 
Continutul si structura site-ului ProCredit Bank sunt protejate de legislatia romana in vigoare, privind drepturile de autor. Orice reproducere a informatiilor sau a datelor, in special folosirea textelor, a unor fragmente de texte, a unor imagini sau grafice, necesita aprobarea prealabila a ProCredit Bank.