Misiune

ProCredit Bank este o bancă comercială, orientată spre dezvoltare. Oferim servicii bancare excelente întreprinderilor mici și mijlocii și persoanelor fizice care au posibilitatea de a economisi și prefera să își desfășoare activitățile bancare prin intermediul canalelor electronice. În operaţiunile noastre, aderăm la o serie de principii de bază: punem valoare pe transparenţă în comunicarea cu clienţii, nu promovăm creditele de consum, ne implicăm activ pentru a minimiza amprenta de carbon a instituției şi furnizăm servicii bazate atât pe înţelegerea situaţiei fiecărui client, cât şi pe o analiză financiară solidă.

 

 

Noi ne concentrăm pe finanţarea întreprinderilor mici şi mijlocii, deoarece suntem convinşi că aceste afaceri creează locuri de muncă şi au o contribuţie vitală la dezvoltarea economică a ţărilor în care operează. Oferind facilităţi de economisire simple şi accesibile şi servicii bancare online, dar şi investind resurse substanţiale în educaţia financiară, ne propunem să promovăm o cultură a economisirii şi a responsabilităţii financiare pentru toți clienții noștri, atât companii, cât și persoane fizice.

 

 

Acţionarii noştri aşteaptă un randament susţinut al investiţiilor pe termen lung, fără a avea ca obiectiv maximizarea profitului pe termen scurt. Investim semnificativ în instruirea şi dezvoltarea personalului nostru, pentru a crea o atmosferă de lucru deschisă şi eficientă şi pentru a oferi clienţilor noştri servicii prietenoase şi competente.