De ce ProCredit Bank?

Noi, la ProCredit Bank, considerăm că împreună putem face lucrurile să meargă mai bine și că totul este mai ușor dacă ai alături de tine parteneri de încredere, pe termen lung. Suntem singura bancă cu acționariat 100% german, facem parte din grupul international ProCredit și activăm responsabil pe piața din România de peste 14 ani.

 

ProCredit Bank este specializată pe finanţarea întreprinderilor foarte mici, mici şi mijlocii, deoarece suntem convinşi că aceste afaceri creează locuri de muncă şi au o contribuţie vitală la dezvoltarea economiei locale. Pentru IMM-uri, oferim o abordare personalizată în funcţie de caracteristicile afacerii respective, acesta reprezentând modelul nostru de business. În acest fel, înțelegem afacerile clienților noștri, capacitatea lor de îndatorare și le putem acorda împrumuturi și alte servicii financiare într-un mod responsabil.

 

Ne concentrăm doar pe finanţarea orientată către dezvoltare și indiferent de tipul activității tale, la ProCredit Bank vei găsi servicii special adaptate nevoilor tale, beneficiind și de suportul unei echipe de consilieri bine pregătiți.

 

Alegând ProCredit Bank ca partenerul tău pe termen lung:

  • Primești o ofertă integrată și transparentă atât pentru finanțare, cât și pentru alte servicii bancare: tranzacții, internet banking, produse de economisire, afaceri documentare, etc
  • Ai acces la o gama variată de credite de investiții și capital de lucru
  • Prin parteneriatele pe care le avem cu Fondul European de Investiții, ai condiții preferențiale la credite IMM prin iniţiativele JEREMIE şi Programul pentru Competitivitate şi Inovare al Uniunii Europene
  • Beneficiezi de siguranța economiilor tale depuse într-o banca germană