Viziunea noastra

Căutăm să fim banca principală pentru afacerile mici şi mijlocii și să oferim clienților noștri persoane juridice o gamă completă de servicii moderne, de la credite de investiții, finanțări pentru capital de lucru, până la servicii bancare precum internet banking modern, produse de economisire, carduri, tranzacții sau afaceri documentare. Serviciile pe care le oferim susțin companiile să se extindă și să funcționeze mai eficient.

 

De 20 de ani, în operaţiunile noastre, aderăm la o serie de principii de bază: punem preţ pe transparenţă în comunicarea cu clienţii şi oferim credite bazate atât pe înţelegerea situaţiei fiecărui client, cât şi pe o analiză financiară solidă. Acest mod de a face business, responsabil faţă de activitatea bancară, ne permite să fim mai mult decât un simplu furnizor de servicii financiare. Suntem un partener implicat activ în consilierea clienţilor noştri, cărora le oferim o gama completă de servicii de calitate, flexibilitate în garanţiile solicitate, maturităţi ale creditelor adaptate nevoilor pe care le au şi, bineînţeles, răspuns rapid solicitărilor lor.

 

Pentru noi contează să oferim servicii responsabile și să nu contribuim la supraîndatorarea clienților, iar aceasta se reflectă în calitatea portofoliului nostru de credite, care este semnificativ mai bună decât a altor instituții bancare.